Home ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ⚤

Το Σαλόνι Γάμου σας ενημερώνει για την νέα υπηρεσία (Γνωριμίες με μοναδικό στόχο τον γάμο).

Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε στην υπηρεσία αυτή θα μπορείτε να βρείτε ένα κατάλογο από άνδρες και γυναίκες οι οποίοι για διάφορους λόγους ψάχνουν καινούργια ευκαιρία στην ζωή τους και μέσω αυτής την υπηρεσίας θα αρχίσουν να κάνουν ξανά όνειρα για το μέλλον τους.

Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία αφού μετά από 20 χρόνια προσφοράς μέσω του περιοδικού Σαλόνι Γάμου, της έκθεσης και της ιστοσελίδας www.salonigamou.com είμαστε σε εξαιρετικά καθοριστική θέση ούτως ώστε να συμβάλλουμε στην αύξηση των γάμων με στόχο την ευτυχία των συμπατριωτών μας.

Για να γίνεις μέλος σε αυτή την κατηγορία χρειάζεται αυστηρώς έλεγχος, εάν διαπιστωθεί ότι κάποιος ψάχνει κάτι άλλο, σίγουρα θα μείνει εκτός.

Όσον αφορά περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99642516

ΑΝΔΡΑΣ 45 χρονών, εμφανίσιμος, οικονομικά ανεξάρτητος, ψάχνει κοπέλα γύρω στα 40, μορφωμένη, κοινωνική, δίχως παιδιά, με στόχο τον γάμο. ΚΩΔΙΚΟΣ 1001


ΑΝΔΡΑΣ επιχειρηματίας από Λευκωσία 50 χρονών, διαζευγμένος, δίχως παιδιά, ψάχνει κοπέλα με καλούς τρόπους συμπεριφοράς, κοινωνική, με αίσθηση του χιούμορ και να έχει ιδιαίτερη σχέση με την καθαριότητα και το σπίτι.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1002


ΑΝΔΡΑΣ από Λευκωσία 30 χρονών, δημόσιος υπάλληλος, αρκετά εμφανίσιμος, με δικό του διαμέρισμα, οικονομικά ανεξάρτητος,  ψάχνει κοπέλα μέχρι 30 χρονών για συγκατοίκηση με απώτερο σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1003


ΝΕΟΣ από Λεμεσό 27 χρονών, ψηλός, εμφανίσιμος, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, με δικό του διαμέρισμα, ψάχνει κοπέλα κοντά στην ηλικία του με ανάλογα προσόντα με σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1004


ΝΕΟΣ από την περιοχή ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου 32 χρονών, μορφωμένος, ζητά να γνωρίσει κοπέλα μορφωμένη, κοινωνική, κοντά στην ηλικία του, για γρήγορη γνωριμία, συγκατοίκηση και μετά γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1005


ΑΝΔΡΑΣ 38 χρονών, εμφανίσιμος, οικονομικά ανεξάρτητος δίχως άλλες υποχρεώσεις, ψάχνει γυναίκα μέχρι 35 χρονών, μορφωμένη, κοινωνική, για σύντομη γνωριμία, συγκατοίκηση με απώτερο σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1006


ΑΝΔΡΑΣ επιχειρηματίας από Λευκωσία, 50 χρονών, διαζευγμένος, ζητάει γνωριμία με γυναίκα από Λευκωσία για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή, με εμπιστοσύνη, κατανόηση και συντροφικότητα.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1007


ΑΝΔΡΑΣ από Λεμεσό 32 χρονών, μορφωμένος, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία επενδυτικού χαρακτήρα, είναι στη φάση τώρα μετά τις σπουδές του και την επαγγελματική του αποκατάσταση για να γνωρίσει κοπέλες με παρόμοια χαρακτηριστικά και με σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1008


ΑΝΔΡΑΣ από Λάρνακα, 35 χρονών με δικό του διαμέρισμα, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία, οικονομικά ανεξάρτητος, εμφανίσιμος, σοβαρός, ψάχνει κοπέλα από Λάρνακα για γνωριμία και συγκατοίκηση με μοναδικό σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1009


ΑΝΔΡΑΣ 54 ετών, διαζευγμένος, οικονομικά ανεξάρτητος, ζητάει γνωριμία με γυναίκα από 40-48 ετών, εμφανίσιμη, διαζευγμένη ή ελεύθερη, για σοβαρή σχέση, με προοπτική τον γάμο, με συγκατοίκηση στο δικό του χώρο, παιδια δεκτά.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1010


ΑΝΔΡΑΣ 35 ετών, ελεύθερος, ευπαρουσίαστος, καλού χαρακτήρα, οικονομικά ανεξάρτητος και με κοινωνική μόρφωση, ζητά γνωριμία με κοπέλα μέχρι 36 ετών, εμφανίσιμη, ευγενική, με κατανόηση και αρχές, με απώτερο σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1011


ΑΝΔΡΑΣ 1.73 ύψος, με δικό του σπίτι στη Λεμεσό, λεπτής σωματικής διάπλασης, μορφωμένος, με πολύ ευχάριστο χαρακτήρα και χιούμορ, δυναμικός, εργατικός, κοινωνικός, ζητά γνωριμία με εμφανίσιμη, μορφωμένη, πρόσχαρη κοπέλα, μέχρι 48 ετών, καλού χαρακτήρα, χωρίς παιδιά, με έντονη θηλυκότητα, μη καπνίστρια, με απώτερο σκοπό μια σοβαρή σχέση και ίσως τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1012


ΓΙΑΤΡΟΣ 54 ετών, διαζευγμένος, αρκετά εμφανίσιμος και ευκατάστατος, ζητά γνωριμία με κυρία μέχρι 50 ετών, σοβαρή, εμφανίσιμη, κοινωνική, με απώτερο σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1013


ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ κύριος, 44 ετών, με σταθερή και μόνιμη εργασία, αρκετά εμφανίσιμος και οικονομικά ανεξάρτητος, ζητά κυρία διαζευγμένη, μέχρι και την ηλικία του, για σοβαρό σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1014 


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ μεγάλης γνωστής κυπριακής εταιρείας, 56 ετών, διαζευγμένος, εμφανίσιμος, ευκατάστατος, υψηλόμισθος και με ιδιόκτητη οικία, ζητά γνωριμία με κυρία, διαζευγμένη, μέχρι 50 ετών, με απώτερο σκοπό το γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1015


ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ 49 ετών, μορφωμένος, τίμιος, με λεπτά χαρακτηριστικά, ψηλός, ζητά γνωριμία με κοπέλα για σοβαρό σκοπό. Παραλίμνι
ΚΩΔΙΚΟΣ 1016


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 55 ετών, αρκετά εμφανίσιμος, ζητά να γνωρίσει κυρία, διαζευγμένη, μέχρι 50 ετών, για σοβαρό σκοπό το γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1017


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ γύρω στα 47 ετών, διαζευγμένος, αρκετά εμφανίσιμος και οικονομικά ανεξάρτητος, ζητά να γνωρίσει κυρία, διαζευγμένη, για σοβαρό σκοπό το γάμο.  Μπορεί να βοηθήσει και οικονομικά.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1018


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 4ο ετών, αρκετά ευκατάστατος, σοβαρός, ειλικρινής, ζητά κυρία, διαζευγμένη, για σοβαρή σχέση με προοπτική το γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1019


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 46 ετών, διαζευγμένος, πολύ ευκατάστατος και με ιδιόκτητη οικία, ζητά να γνωρίσει κυρία, διαζευγμένη, από 30-45 ετών, για σοβαρό σκοπό το γάμο.  Δεν τον ενοχλεί αν έχει παιδιά.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1020


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 48 ετών, διαζευγμένος, ευκατάστατος, σοβαρός, ευγενικός, ειλικρινής και αρκετά εμφανίσιμος, ζητά να γνωρίσει κυρία, διαζευγμένη, για σοβαρό σκοπό το γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1021


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 37 ετών, διαζευγμένος, πολύ εμφανίσιμος και αρκετά ευκατάστατος, ζητά να γνωρίσει κυρία, διαζευγμένη, από 30-42 ετών, για σοβαρή σχέση με προοπτική τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1022


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 43 ετών, ζητά να γνωρίσει κυρία, διαζευγμένη, μέχρι και την ηλικία του, για σοβαρό σκοπό τον γάμο.  Δεν τον ενοχλεί αν έχει παιδιά. ΚΩΔΙΚΟΣ 1023


ΑΝΔΡΑΣ 55 ετών, οικονομικά ανεξάρτητος, χωρισμένος, ζητά γνωριμία με ανάλογη κοπέλα από 45 – 55 ετών, με σκοπό το γάμο.  Επαρχεία Αμμοχώστου
ΚΩΔΙΚΟΣ 1024


ΑΝΔΡΑΣ ελεύθερος, ευπαρουσίαστος, μορφωμένος, οικονομικά ανεξάρτητος, κυβερνητικός υπάλληλος, ζητά γνωριμία με κοπέλα μέχρι 45 ετών, ευπαρουσίαστη για σοβαρή σχέση.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1025


ΑΝΔΡΑΣ 39 ετών από Λάρνακα, ελεύθερος, ευπαρουσίαστος, ευγενικός, ζητά σοβαρή γνωριμία με σοβαρή κοπέλα από 35-40 ετών, με σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1026


ΑΝΔΡΑΣ ανώτερος λειτουργός, 45 ετών, ελεύθερος, αρκετά εμφανίσιμος, σοβαρός και πολύ ευκατάστατος, ζητά να γνωρίσει κυρία, διαζευγμένη, χωρίς παιδιά ή ελεύθερη, για σοβαρό σκοπό το γάμο.  Μόνο σοβαρές προτάσεις.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1027


ΑΝΔΡΑΣ 40 ετών, λεπτός, ψηλός, ευπαρουσίαστος, με σύγχρονες αντιλήψεις, με ευαισθησία προς τη γυναίκα, σεβασμό, υπόκλιση, κατανόηση, στοργή, τρυφερότητα, όχι παιδί της μαμάς, ανοιχτοχέρης, μονογαμικός, ζυγός στο ζώδιο, ζητά λεπτή και αρκετά ευπαρουσίαστη κοπέλα για μια σταθερή σχέση.  Χωρισμένη με παιδί δεν τον ενοχλεί.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1028


ΑΝΔΡΑΣ με δική του εργασία στον τομέα των υπηρεσιών, καλού χαρακτήρα, με πολλά ενδιαφέροντα, ζητά γνωριμία με κοπέλα, με σοβαρές προοπτικές κα συγκατοίκηση.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1029


‣ Είμαι ΑΝΔΡΑΣ 38 χρονών από Λευκωσία, εμφανίσιμος, οικονομικά ανεξάρτητος δίχως άλλες υποχρεώσεις, και ψάχνω γυναίκα μέχρι 37 χρονών, μορφωμένη, κοινωνική, για γνωριμία, με απώτερο σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1030 (NEW)


ΑΝΔΡΑΣ 49 χρονών από Λεμεσό, δημόσιος υπάλληλος, με δική του κατοικία, ψάχνει κοπέλα από Λεμεσό, εμφανίσιμη, ηλικία από 35 χρονών μέχρι 42, για μια σοβαρή σχέση με στόχο το γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1031 (NEW)


ΑΝΔΡΑΣ 52 χρονών από Λευκωσία, χωρισμένος με ενήλικα παιδιά, ψάχνει κοπέλα σοβαρή, τίμια, για μια ειλικρινή σχέση.  Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1032 (NEW)


ΑΝΔΡΑΣ 47 χρονών, χωρισμένος, από Λεμεσό, δημόσιος υπάλληλος, ψάχνει κοπέλα με ανάλογα προσόντα για σοβαρό σκοπό.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1033 (NEW)


ΑΝΔΡΑΣ 50 χρονών από Λεμεσο, ψάχνει κοπέλα για σοβαρή σχέση, εμφανίσιμη, νοικοκυρά και με καλούς τρόπους συμπεριφοράς.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1034 (NEW)


ΑΝΔΡΑΣ 32 χρονών, επιχειρηματίας, από Λευκωσία, με δική του εταιρεία ηλεκτρολογικά και με δικό του σπίτι, ψάχνει για κοπέλα με αποκλειστικό σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1035 (NEW)


ΑΝΔΡΑΣ 46 χρονών, επιχειρηματίας, οικονομικά ανεξάρτητος, από Λευκωσία, ψάχνει κοπέλα μέχρι 42 χρονών για σοβαρό σκοπό.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1036 (NEW)


ΑΝΔΡΑΣ ελεύθερος, 39 χρονών, οικοδόμος, από Λευκωσία, ψάχνει κοπέλα κοντά στην ηλικία του με αποκλειστικό σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1037 (NEW)


36ΧΡΟΝΗ  ζητά σοβαρή γνωριμία για γάμο, με άντρα μορφωμένο, ευπαρουσίαστο και εκκλησιαστικών αρχών, από 36-46 ετών.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1038


38ΧΡΟΝΗ αρκετά εμφανίσιμη, ξανθή, λεπτή, ζητά γνωριμία με κύριο μέχρι 48 ετών Κύπριο ή Ελλαδίτη.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1039


Είμαι ΚΥΡΙΑ 42 ετών, ξένη, με σταθερή εργασία σε ημικρατικό οργανισμό.  Έχω 2 κορίτσια 9 και 12 έτων, είμαι διαζευγμένη και ζητώ γνωριμία με άντρα ειλικρινή, καθαρό, μορφωμένο, να αγαπά τα παιδιά και εμένα, μέχρι 55 ετών, για σοβαρό σκοπό με απώτερο σκοπό τον γάμο.  Δεν με ενοχλεί εάν έχει παιδιά, αγαπώ τα παιδιά.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1040


ΕΛΛΗΝΙΔΑ 45 ετών, επιθυμεί γνωριμία με σοβαρό κύρι, ανεξαρτήτου εθνικότητας, για σοβαρό σκοπό.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1041


Ευπαρουσίαστη ΚΟΠΕΛΑ 50 ετών, ευκατάστατη, ζητά άντρα αναλόγων προσόντων για σοβαρό σκοπό.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1042


ΚΟΠΕΛΑ 42 ετών, ζητά γνωριμία με άντρα από 42-46 ετών, μόνο από Λευκωσία, απαλλαγμένος από προβλήματα του παρελθόντος, με μόνιμη εργασία και παιδιά δεκτά, για σοβαρό σκοπό, ίσως και συγκατοίκηση, χωρίς δέσμευση γάμου.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1043


ΚΟΠΕΛΑ 49 ετών, ευπαρουσίαστη, λεπτή, σοβαρή, ζητά γνωριμία με κύριο από 50-65 ετών με καλό χαρακτήρα, για σοβαρό σκοπό.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1044


ΚΟΠΕΛΑ Κύπρια ζητά γνωριμία με σοβαρό άντρα μέχρι 50 ετών, για σκοπό τον γάμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1045


ΚΟΠΕΛΑ 39 ετών ελεύθερη, εμφανίσιμη, μορφωμένη, σοβαρή, με δικό της διαμέρισμα, ζητά γνωριμία με άντρα, ελεύθερο, μέχρι 58 ετών, σοβαρό, εμφανίσιμο, εργαζόμενο, από Λευκωσία, για σοβαρό σκοπό.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1046


ΚΥΠΡΙΑ διαζευγμένη, 46 ετών, από Λευκωσία, ζητά σοβαρή σχέση με άντρα ελεύθερο, μη καπνιστή, 40 – 55 ετών, από Λευκωσία.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1047


ΚΥΡΙΑ 41 χρονών, ζητά άντρα 40-55 χρονών, για σοβαρή σχέση γάμου, Λευκωσία, Λεμεσό.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1048


ΚΥΡΙΑ 47 χρονών, από Λευκωσία, διαζευγμένη, πολύ ευπαρουσίαστη, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και με δική της κατοικία, ψάχνει άνδρα με τα ανάλογα προσόντα. Δυναμικό, ειλικρινή, εμφανίσιμο.
ΚΩΔΙΚΟΣ 1049 (NEW)


ΚΥΡΙΑ 49 ετών, διαζευγμένη, από τη Λευκωσία, ημικρατικός υπάλληλος ζητά σοβαρή γνωριμία με κύριο κοντά στην ηλικία της (49-53), ψηλό, μελαχρινό, όχι υπέρβαρο, με λεπτούς και ευγενικούς τρόπους, σεβασμό, εκτίμηση, να είναι αληθινός. ειλικρινής, να είναι έτοιμος να δώσει και να πάρει αγάπη, να ξέρει τη ζητά κοντά του, να την κάνει να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.  Μια νέα ευκαιρία για μια νέα ζωή!
ΚΩΔΙΚΟΣ 1050 (NEW)


I am a WOMAN, 49 years old and work as administrator in the private sector.  I am 1.53, 53 kg.  I am very active, i love clubbing and in general am an outgoing person.  I also love to cook and enjoy a warm home environment.  I would like to meet a handsome, financially stable, educated and well mannered man of age 48 until 55.  I am very particular with appearance, especially hygiene issues (teeth, nails etc).  I don’t mind a non Greek person.
CODE 1051 (NEW)

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites